Producten

http://www.rotateq.nl/web/images/brands/afs.png 


AFS biedt apparatuur voor corona voorbehandeling die onmisbaar is bij het verbeteren van oppervlakte eigenschappen voor bedrukken, lamineren en verlijmen van materiaal.

http://www.rotateq.nl/web/images/brands/bc.gifBARTHOLOMY levert oplossingen voor transport op de fabrieksvloer van rollen.

http://www.rotateq.nl/web/images/brands/futec.png

 

IMANPACK biedt een compleet assortiment automatische vepakkingssystemen voor de voedingsmiddelen-, medische, vochtige doekjes- en hardwareindustrie

http://www.rotateq.nl/web/images/brands/kisscut.jpg 

KISSKUT is een leverancier die bekend staat om zijn gemakkelijk implementeerbare stansmatrijzen voor roterend stansen ten behoeve van de productie van enveloppen en labels. Dankzij hun digitale systeem is KISSCUT in staat tot uitzonderlijk snelle levering.

http://www.rotateq.nl/web/images/brands/meech.png 

MEECH biedt vernieuwende systemen voor bestrijding van statische elektriciteit en statische oplading.

http://www.rotateq.nl/web/images/brands/psa.png

PSA is de meest innovatieve leverancier op het gebied van slitter rewinders en kokersnijmachines.

 

http://www.rotateq.nl/web/images/brands/raantec.gif 


RAANTEC ontwerpt maat gesneden machines voor de labelindustrie en heeft zich verder gespecialiseerd in clichémontage en plasma-jet oppervlaktebehandeling.

 

http://www.rotateq.nl/web/images/brands/svecom.jpg Onder de merknamen SVECOM en GOLDENROD worden wereldwijd spanassen, spankoppen en klaplagers op grote schaal toegepast.


SVT is specialist in op het ontwerp van maat gesneden machines voor het produceren van ieder model zak.